U punom Malom pogonu Tvornice Kulture Antonio Perina predstavio prvijenac “Za nas”

Talentirani glazbenik Antonio Perina oduševio je jučer brojne kolege i publiku u Tvornici kulture, gdje je predstavio svoj prvi studijski album pod nazivom “Za Nas”. 

Koncertnu promociju započeo je posljednjim singlom “Ispod kože”, sa svojim bendom publici je priredio kratak presjek albuma, a autentična zvučna estetika i dinamični eksperimenti s različitim glazbenim pravcima su upravo ono što ovaj album čine zanimljivim.

Antonio je u Tvornici priredio pravi spektakl, a publika ga je zasluženo nagradila gromoglasnim pljeskom. Na repertoaru koncerta još su se našle naslovna “Za nas”“Ovo nije ples”“Balerina”, a i “Otplešimo u san” za koju je mastering napravio Andres Mayo, argentinski producent koji je svojevremeno radio s velikim glazbenim imenima poput Snoop Dogga i Seala. 

“Za nas” predstavlja glazbeni uradak s osobnom pričom i kratkim presjekom svih faza kroz koje je Antonio prošao dok je stvarao ovaj album. Promocija je privukla velik broj kolega glazbenika i prijatelja, a podršku su mu pružili popularni dvojac Buč Kesidi, Nika Turković, Toma, Pava i mnogi drugi, kao i producent albuma Milan Bjelica.

“Album ‘Za nas’ za mene predstavlja više od samo glazbe. To je iskrena i duboka emocionalna priča koja istražuje različite aspekte ljudskih emocija i iskustava. Svaka pjesma na albumu nosi svoju priču i svoju energiju, stvarajući zajedno jedinstvenu cjelinu koja oslikava širinu i dubinu našeg glazbenog izraza. Očekujem da će publika prepoznati autentičnost i iskrenost u našem izričaju te da će se moći povezati s tekstovima i melodijama na osobnoj razini. Nadam se da će album ‘Za nas’ postati omiljeni soundtrack za mnoge ljude i da će ih pratiti kroz različite životne situacije i emocije”, rekao je Milan.

Antonio Perina se ističe svojom kreativnošću i profesionalnošću u svakom aspektu glazbene produkcije, ali i kao suradnik brojnim popularnim glazbenicima koji su prepoznali njegov talent.

Glazbeno, album oscilira između rocka i popa, uz povremene uplive alternativnih struja. Nesumnjivo je da ova žanrovska raznolikost pokazuje Perininu svestranost i sposobnost da se izrazi kroz različite glazbene stilove, što će zasigurno odjeknuti kod publike.

Foto: Dosadni fotograf

(4)

U punom Malom pogonu Tvornice Kulture Antonio Perina predstavio prvijenac “Za nas”