Uoči proslave 1. svjetskog dana djedova, baka i starijih osoba predstavljen videospot za pjesmu „U zagrljaju vrimena“

Videospot za pjesmu „U zagrljaju vrimena“, koja je snimljena u sklopu inicijative „Zagrlimo starije pjesmom“ Vijeća Hrvatske biskupske konferencije za život i obitelj, premijerno je predstavljen na press konferenciji u Domu za starije i nemoćne „Kuća svetog Franje“ u Odri.

Pjesmu „U zagrljaju vrimena“ snimio je Ansambl Lado, dok je za prateći videospot zaslužna produkcija Laudato TV-a. Predstavljanje spota održano je uoči proslave 1. svjetskoga dana djedova, baka i starijih osoba koji je utemeljio papa Franjo, a ove godine će biti proslavljen u nedjelju 25. srpnja.

Na konferenciji su govorili voditelj Ureda HBK za život i obitelj Petar-Krešimir Hodžić, direktorica i glavna urednica Laudato televizije Ksenija Abramović, umjetnički voditelj Ansambla “Lado” Krunoslav Šokac, te ravnatelj Doma za starije i nemoćne osobe „Kuća svetog Franje“ u Odri Dario Čovčić.

Predstavljanju spota za pjesmu „U zagrljaju vrimena“ video pozivom priključio se i predsjednik Vijeća Hrvatske biskupske konferencije za život i obitelj, riječki nadbiskup koadjutor i dubrovački apostolski upravitelj Mate Uzinić, a zajedno su poslali snažnu poruku – ne zaboravimo naše starije.

(21)

Uoči proslave 1. svjetskog dana djedova, baka i starijih osoba predstavljen videospot za pjesmu „U zagrljaju vrimena“