Vanna 30 godina karijere slavi u Areni Zagreb

Trideset godina velike karijere Vanna će proslaviti koncertom u organizaciji narodnog pod nazivom “VANNA, 30 godina – Puna memorija”.

Jedna od najboljih vokalistica na našoj glazbenoj sceni, najavila je koncert u Areni Zagreb, 5. veljače iduće godine, Koncertom će proslaviti 30 godina karijere, te svoje vjerne obožavatelje provesti kroz svoj bogat katalog svevremenskih hitova.

Podsjetimo, na oduševljenje svoje mnogobrojne publike jedna od naših najboljih vokalistica objavila je novu pjesmu. Nakon ultimativnog hita “Puna memorija”, s kojim se ustoličila i kao sjajna autorica, Vanna nastavlja nizati hitove, a najnoviji u nizu je “Pjesma o tebi”.

Da je zaista u punom kreativnom zanosu potvrdila je aktualnim albumom “Izmiješane boje” za koji je nagrađena 2020. Porinom u kategoriji “Najbolji pop album”, a isti je bio nominiran i u kategoriji “Najbolji album”.

Pjesme “U tebi”, “Loš trenutak”, “Izmiješane boje”, “Tragom tvojih tragova”, “Gdje počinje trag” i danas su nezaobilazan dio etera, a u kombinaciji s hitovima s početka njezine karijere, koncert u Areni Zagreb učinit će nezaboravnim glazbenim iskustvom.

(58)

Vanna 30 godina karijere slavi u Areni Zagreb