Vladimir Kočiš Zec objavio još jedan singl s albuma “Tako je to kada se voli”

Vladimir Kočiš Zec objavio je još jedan službeni singl s aktualnog albuma “Tako je to kada se voli”.

Pjesma “Lola” peti je singl s albuma čiji su izlazak najavili singlovi: “Ti si mi sve”“Da te nema”“Nemoj čekat’ sutra” i “Dolazim ti”.

Melodija neodoljivo podsjeća na po hitove 90-tih godina, što nije čudno jer je pjesma “Lola” nastala 1993. godine i krasila album “Čovek s dušom”. Zec ju sada predstavlja u novom aranžmanu za koji je zaslužan Tomislav Modrić. Glazbu potpisuje Vladimir Kočiš Zec, a za tekst je zaslužan jedan od naših najplodonosnijih tekstopisaca i autor antologijskih pop hitova, Stevo Cvikić. Cijela priča upotpunjena je lyric videom u produkciji CroRec Video.

Album “Tako je to kada se voli” objavljen je krajem prošle godine, komentari publike su odlični, a pohvala struke stigla je u obliku nominacije za Porin u kategoriji “Najbolji album zabavne glazbe”. Ovo je petnaesti studijski album legendarnog glazbenika nazvan prema jednoj od deset pjesama koliko ih album sadrži.

Ovog legendarnog glazbenika je javnost upoznala kao jednog od članova najpopularnije pop grupe Novi fosili, a od 1991. godine Zec se posvetio i svojoj solo karijeri. Prije nešto više od godine, proslavio je 40 godina svoje uspješne karijere i 15 godina samostalnog kantautorskog rada slavljeničkim koncertom u zagrebačkoj Tvornici.

Foto: Boris Ščitar

(7)

Vladimir Kočiš Zec objavio još jedan singl s albuma “Tako je to kada se voli”