Vlatka Kopić Tena novom pjesmom “Hajde dođi mi” osvaja srca svojih obožavatelja

Vlatka Kopić Tena, ženski slavuj Slavonije, snimila je spot za singl “Hajde dođi mi” s kojim je nastupila na ovogodišnjem festivalu Zlatne žice Slavonije

U potrazi za novom pjesmom i novim zvukom ovoga puta angažirala je poznati autorski dvojac: Vjekoslav Dimter uglazbio je stihove Damira Bačića. Ovaj duo radi većinu pjesama za Miu Dimšić i druge poznate izvođače. Najbolji osječki producent Željko Nikolin potrudio se oko aranžmana i produkcije, tambure je odsvirao prof. Darko Čuvidić, a gitare Matija Škoro. Pjesma je, kao i većina Vlatkinih pjesama, na tragu nove pop-zabavne ljubavne balade i u produkciji se bitno razlikuje od svih skladbi izvedenih na ovogodišnjem festivalu Zlatne žice Slavonije.

Za ovaj singl snimljen je zanimljiv video broj koji je rado gledan na svim internetskim kanalima. Mario Šulina i Ivan Bilandžija (Produkcija Nova) zaslužni su za snimanje i produkciju spota. Sve je snimljeno u atmosferi prelijepog baroknog dvorca Mailath Prandau u Donjem Miholjcu.
Vlatka Kopić Tena svojim glasom, kao i odličnim izgledom, nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Pjesmu je donijela vrlo uvjerljivo i izuzetno emotivno. U njezinom se pjevanju osjeća ogromno pjevačko iskustvo i zrelost u svakom segmentu izvedbe.

Iz refrena pjesme prepoznaje se poruka cijele pjesme:

“Hajde dođi mi
makar i u san
hajde dođi mi
noćas budi sve što želiš
lezi mi na dlan”

Nema sumnje da je Vlatka odabrala glazbeni put kojim želi kročiti u budućnost svog umjetničkog stvaralaštva, a to je svakako, novi, moderan i svjež pristup novoj slavonskoj pjesmi. Uz dobro uigranu ekipu koju je okupila oko sebe ima odlične šanse da u tome uspije.

(28)

Vlatka Kopić Tena novom pjesmom “Hajde dođi mi” osvaja srca svojih obožavatelja