Vojko V stiže u zagrebački Dom sportova!

Velika koncertna promocija novog albuma “Dvojko”

Evo ga opet! Nakon što je prošlu godinu priveo kraju rasprodanim solo koncertom u zagrebačkoj Tvornici kulture, a ovu započeo novim studijskim albumom “Dvojko” i izdominirao streaming platformama, splitski reper Vojko V već ima planove za kraj godine. Najavljuje veliki samostalni koncert u Zagrebu i u subotu, 11. studenog, vraća se na pozornicu Doma sportova prirediti moćan koncertni show. Ulaznice su do 11. svibnja dostupne u online pretprodaji po povoljnijoj cijeni.

Publika se dobro sjeća njegovog prvog nastupa u rasprodanom Domu sportova, 2018. godine, a ovom prilikom na istu pozornicu pristiže bogatiji kako za životno, tako i glazbeno iskustvo: “Drago mi je da imam ponovnu priliku nastupati u Domu sportova. Planiram napraviti duplo jači show nego prvi put, budući da sad imam više materijala za izvođenje, više iskustva kao solo izvođač i više para za vatrene mašine, lavove i plesačice”, kratko najavljuje.

Foto: Damjan Maršić

Ove godine Vojko V u Dom sportova stiže s novim studijskim albumom “Dvojko. Riječ je o njegovom drugom po redu albumu, nastavku albumske trilogije započete albumom “Vojko” iz 2018., koji mu je donio šest nominacija i tri nagrade Porin, milijunske preglede spotova na YouTube-u i stotine koncerata diljem regije te ga formirao u vodeće regionalno hip-hop ime.

Album “Dvojko” po objavi je u kratkom roku osvojio digitalne top liste slušanosti, što uključuje #1 na Deezeru i Apple Musicu, dok su pjesme s izdanja zauzele tri pozicije na YouTube Trendingu, a “Mamacita“, očiti favorit publike, nalazi se i na Billboard Croatia Songs 25 chartu. Uz ranije predstavljene singlove “Moja lipa“, “Umoran“, “TT-33“, “Evo me opet” i “Saborska penzija“, album donosi još devet potpuno novih pjesama. “Koja je poveznica Šerbedžije i Šukera”, “Kako je Rihanna nadahnula Vojka” i “Što je iduće u njegovom tour lifeu?” samo su neka od pitanja na koja “Dvojko” odgovara.

Foto: Damjan Maršić

Ulaznice za koncert Vojka V 11. studenog u zagrebačkom Domu sportova dostupne su do 11. svibnja isključivo u online pretprodaji putem platforme Core Event, po cijeni od 11 eura.

Nakon toga, pretprodajna cijena ulaznica će biti 14 eura, a uz online, tada će biti dostupna i fizička pretprodaja, na zagrebačkim lokacijama Drito Bar, Rockmark i Dirty Old Shop. Na dan koncerta, cijena ulaznice će biti 17,25 eura, odnosno “130 kuna karta ako sam dobro shvatia, brate ne bi sam za sebe toliko platia!”

 

(4)

Vojko V stiže u zagrebački Dom sportova!