Zagrebačka filharmonija priprema posvetu britanskoj grupi QUEEN

Nakon što su u prosincu održali koncert „All you need is love“ na kojem su izveli pjesme slavnih The Beatlesa u znak zahvale zdravstvenim djelatnicima, Zagrebačka filharmonija pripremila je novu glazbenu posvetu koja će biti upućena britanskom rock bendu Queen.

Usprkos otežanim uvjetima Zagrebačka filharmonija će u novoj godini nastaviti sa svojim aktivnostima, a novim koncertom u Off ciklusu prikazat će Queen u novom aranžmanu trombonista i skladatelja Marina Rabadana. Vokalne dionice preuzet će članovi Kvarteta trombona Zagrebačke filharmonije Mario Šincek, Ivan Mučić, Marin Rabadan i Goran Glavaš, a u pratećem bendu će im se pridružiti Matija Moslavac, Boris Novak, Berislav Arlavi i Renato Palatinuš.

Kvartet trombona Zagrebačke filharmonije

Glazbenim društvom na sceni će ravnati mladi maestro Veton Marevci, a za sve ljubitelje Queenovaca koji neće moći prisustvovati događaju, radi ograničenog broja mjesta, u zagrebačkoj Laubi filharmonija priprema i izravan prijenos koncerta koji će se održati ovog petka, 22. siječnja u 19 sati i 30 minuta.

(17)

Zagrebačka filharmonija priprema posvetu britanskoj grupi QUEEN