Zlatko Pejaković i Ivan Martić Ivica nastupaju na CMC festivalu

Legendarni pjevač Zlatko Pejaković i Ivan Martić Ivica, glazbenik koji je itekako poznat u dijaspori, pripremili su duet “Moja Slavonijo” s kojim će se predstaviti na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama.

Iako je Slavonija tekstualno i umjetnički u prvom planu, dvojica glazbenika sigurna su kako će ova pjesma osvojiti vodičku publiku. Stihove i glazbu potpisuju Ljubo Šeperć i Zdravko Vlašić dok je Mario Mikšić bio zadužen za aranžman. Ovo je prvi duet Zlatka Pejakovića i Ivana Martića Ivice u koji polažu velike nade, a nastup uživo itekako ih veseli jer tako najbolje prenose emociju pjesme. Zanimljiv video za ovu pjesmu nastao je u produkciji D.L.M. Studio Jastrebarsko, a snimljen je u Slavonskom Brodu i okolici.

“Sa Zlatkom sam se znao još od prije. Na jednom zajedničkom koncertu smo se dogovorili za suradnju i čekali smo pravu pjesmu. ‘Moja Slavonijo’ je odlična pjesma jer inače volim etno i pop glazbu. S nestrpljenjem čekam nastup u Vodicama i raduje me činjenica da ću biti debitant na CMC festivalu. Znam koliko svi glazbenici čekaju ovaj festival zbog atmosfere i druženja s kolegama, a tko zna možda dogovorim i još neke suradnje”, rekao je Ivan Martić Ivica koji je nedavno potpisao ekskluzivni ugovor za diskografsku kuću Croatia Records.

(16)

Zlatko Pejaković i Ivan Martić Ivica nastupaju na CMC festivalu