MAJA ŠUPUT I CHALLE SALLE U NOVOM ZAVODLJIVOM HITU “KAMIKAZA”!

Maja Šuput svojim je novim spotom “Kamikaza” odlučila je još više užariti ove ljetne dane. U zagrljaju slovenskog repera Challe Salle snimila je atraktivne scene za svoj novi singl. Autor glazbe je poznati slovenski skladatelj i producent Raay, a tekst je napisao Majin dugogodišnji suradnik, Fayo.

“Kamikaza je pjesma za koju sam na prve taktove znala da ju želim više od ičega, a Challe Salle je bio najbolji izbor jer je prije svega izvrstan reper, a sa druge strane neotkriven dragulj koji pliva slovenskim teritorijem”, rekla je oduševljeno Maja.

Video spot snimljen je na prekrasnim lokacijama u Opatiji u produkciji provjerene ekipe iDJ Videos.

Sudeći po prvim reakcijama publike Maja ponovo ima hit. Njen prošlogodišnji hit “Ne lomi mi srce” bio je jedan od najslušanijih singlova na internetu za što je Maja dobila i nagradu Cesarica u sklopu nedavno održanog Splitskog festivala. Novu pjesmu “Kamikaza” Majini obožavatelji mogu zapjevati već ovog vikenda i to u četvrtak u Crikvenici, u clubu Pulse, petak u clubu Aqua u Biogradu, u subotu na Baljanskoj noći u Balama i nedjelju u Betini na otoku Murteru.

(393)

MAJA ŠUPUT I CHALLE SALLE U NOVOM ZAVODLJIVOM HITU “KAMIKAZA”!