Antonio Perina predstavlja prvi studijski album “Za nas”

Mladi kantautor Antonio Perina, već dobro poznat po svojim producentskim angažmanima na nekim od najvećih hitova posljednjih godina, upravo je lansirao svoj dugoočekivani prvi studijski album pod nazivom “Za nas”.

Novo izdanje, koje sadrži 12 pažljivo odabranih singlova, Perina će predstaviti publici na promociji u Malom pogonu Tvornice Kulture u četvrtak, 23. svibnja. 

“Album prvijenac pod nazivom ‘Za nas’ je rezime mog puta od prve napisane pjesme pa do danas. Sve se saželo u 12 odabranih pjesama za koje smo smatrali da najbolje prate sve faze kroz koje je album i nastao”rekao je Antonio Perina. 

Antonio je napisao glazbu i tekst svih pjesama s albuma, a u produkciji je uz njega sudjelovao i Milan Bjelica, producent pjesama regionalno popularnog dvojca Buč Kesidi, te Zorye i Repetitora, uz sva ostala imena u njegovoj profesionalnoj biografiji.

“Suradnja s Antoniom na našem prvom zajedničkom projektu bila je zaista izvanredno iskustvo. Njegova strast prema glazbi i nevjerojatna predanost poslu bili su ne samo inspirativni, već su i doprinijeli stvaranju nevjerojatne sinergije među nama. Raditi s njim bio je pravi užitak jer smo imali odličnu komunikaciju, dijelili iste vizije i ciljeve te zajednički stremili ka postizanju najboljeg mogućeg rezultata. Svojim talentom i energijom, Antonio je dodatno obogatio našu suradnju i omogućio nam da zajedno ostvarimo nešto zaista posebno”rekao je Milan Bjelica.

Glazbeno, album “Za nas” oscilira između rocka i popa, uz povremene uplive alternativnih struja. Nesumnjivo je da ova žanrovska raznolikost pokazuje Perininu svestranost i sposobnost da se izrazi kroz različite glazbene stilove, što će zasigurno odjeknuti kod publike. 

Kao i ovoj albumu, nastup u Malom pogonu Tvornice Kulture obećava jedinstveno iskustvo: “Za nastup planiramo ples, plač i sreću. Život u malome. Vidimo se u Malom pogonu Tvornice kulture!” – poručio je Perina.

(17)

Antonio Perina predstavlja prvi studijski album “Za nas”