Antonio Perina u Tvornici Kulture 23. svibnja!

Mladi kantautor predstavit će album prvijenac “Za nas” koji će vam se uvući ispod kože

Talentirani glazbenik Antonio Perina sprema se oduševiti publiku svojim dugoočekivanim prvim studijskim albumom “Za nas”.

“Album prvijenac pod nazivom ‘Za nas’ je rezime tijeka od prve napisane pjesme pa do danas. Sve se saželo u 12 odabranih pjesama za koje smo smatrali da najbolje prate sve faze kroz koje je album i nastao. Žanrovski je na međi rock i pop glazbe s nekim povremenim uplivima alt struja.” – objasnio je Perina.

Perina je autor svih pjesama s albuma, a publika će ih moći poslušati u Malom pogonu Tvornice Kulture u četvrtak, 23. svibnja. Iako je već sve bilo praktički gotovo, u naletu inspiracije je jedan dan nastao najavni singl “Ispod kože”. Ljudima koji su ga čuli svidjela se energija koja, kako kaže Perina, odgovara naboju i intenzitetu koji trenutno osjeća te dokazuje sazrijevanje. Ako je suditi po “Ispod kože”, jedno je sigurno – od albuma se očekuje puno.

“Smatram da radim glazbu onakvu kakvu bih volio i sam negdje čuti. Pritom, barem u mom slučaju pjesme nastaju i iz potrebe da saznam i nešto više o sebi. Nakon ovog, samo mogu reći da mi je nešto jasnije tko sam i gdje idem.” – iskreno je rekao Antonio.

Perina se ističe svojom kreativnošću i profesionalnošću u svakom aspektu glazbene produkcije, ali i kao suradnik brojnim popularnim glazbenicima koji su prepoznali njegov talent.

“Za nastup planiramo ples, plač i sreću. Život u malome. Vidimo se u Malom pogonu Tvornice kulture!” – poručio je Perina.

(2)

Antonio Perina u Tvornici Kulture 23. svibnja!