Prljavo kazalište u Tvornici kulture,

Supergrupa predvođena vokalom Davorinom Bogovićem iz ”Undergrounda” će se na stage popeti u petak, 11. listopada kako bi izvela stare pjesme i publiku vratila u neka druga vremena. 

Prljavo kazalište u Tvornici kulture izvest će pjesme s tri legendarna albuma iz najranije faze benda – ‘Prljavo kazalište’, ‘Crno bijeli svijet’ i ‘Korak do sna’.

Davorin Bogović, Tihomir Fileš, Alen Kraljić, Deni Kožić, Damir Selman i Adam Amižić vratili su se u garažu kako bi starim pjesmama udahnuli novi život, a putem se dogodio i novi album Prljavog kazališta. Ipak, omiljeni momci iz Dubrave fokus su stavili na stare legendarne albume Prljavaca koje publika nije imala prilike čuti uživo još od 1984. godine, a čiji je izvorni vokal bio upravo Davorin Bogović. U igri su tri albuma: ‘Prljavo kazalište’ iz 1979. godine, ‘Crno bijeli svijet’ objavljen samo godinu kasnije te ‘Korak do sna’ iz 1983. godine. Na setlisti će se zagrebačkog koncerta naći najveći hitovi iz osamdesetih među kojima su kultne pjesme ‘Televizori’, ‘Neka te ništa ne brine’, ‘Sretno dijete’, ‘Subotom uvečer’, ‘Neki dječaci’, ‘Ja sam mladić’, ‘Crno-bijeli svijet’ i ‘Mi plešemo’.

 

 

 

 

(8)

Prljavo kazalište u Tvornici kulture,