Artan Lili slave 10 godina rada koncertom u Tvornici kulture

Grupa Artan Lili svojih prvih deset godina rada obilježit će regionalnom turneju, a u zagrebačku Tvornicu kulture stižu u subotu, 19. studenog.

Od kako je njihov prvi singl „Džoni“ objavljen u studenom 2012. Artan Lili je nesumnjivo jedan od najčešće spominjanih bendova kada se pričalo o novim snagama na regionalnoj glazbenoj sceni. Do sada su objavili dva albuma – „Artan Lili” i “New Deal” koji su nedavno bili reizdani u kooperaciji Croatia Recordsa i PGP-RTS-a, a s kojih je skinuto nekoliko izuzetno jakih singlova, kao što su „Ako ostanemo tu“, „Nije svejedno“, „Ono što te neće“, „Srce“, „Ispod kože“ ili „D.E.P.R.A“.

Artan Lili trenutno objavljuju singlove s trećeg albuma nastale u suradnji s kolegama sa scene, a među njima je zapaženi singl “Rokenrol posle rokenrola” napravljen s Canetom iz Partibrejkersa.

Kroz desetljeće rada ova beogradska četvorka izrasla je u jedan od najkvalitetnijih i kreativno najprogresivnijih alter rock bendova ovog podneblja, koji je zasluženo prošao sve velike klubove i festivale regije.

Ulaznice se mogu kupiti u Tvornici kulture i online na Entrio.hr.

(4)

Artan Lili slave 10 godina rada koncertom u Tvornici kulture