CD preporuka: Senna M

Ne može proći niti jedan party posvećen (domaćoj) glazbi 80-ih i 90-ih godina, a da se ne čuje barem jedna pjesma Senada od Bosne i Senne M.

Iako je ovo godina gdje baš i nema partyja ili ne mogu biti organizirani zbog aktualne epidemiološke situacije uvijek možete pripremiti party u vlastitim slušalicama. A nema boljeg partyja od hitova Senne M i Senada od Bosne.

Kada govorimo o 80-im godinama i prvom projektu Senada Galijaševića, Senad od Bosne, onda kompilacija ne bi mogla proći bez Šala, Bistre vode Bosnom teku, Bol ili Slutim, a kada govorimo o Senni M, dance projektu 90-ih godina, onda su nezaobilazne Beba, Indijanac, Tuc-tuc, Zlatna ribica, Svemirka ili Jeseni sibirske. Tu je i veliki solo hit Jasmina, ali i duet s Alenom Islamovićem na pjesmi Opet jasmin miriše. Sve ove i još poneki hitovi nalaze se na kompilaciji The Best of Collection koja je upravo ugledala svjetlo dana. Kompilacija je to koja će se naći na polici svih onih koji cijene zvuk ova dva glazbena razdoblja, i one koji su odrastali na toj glazbi, ali i one kojima je ovakva vrsta glazbe prenesena u smjeni generacija. Samo je jedan Senna M, samo je jedan Senad od Bosne, a samo jedna kompilacija može vas oraspoložiti ovih dana – The Best of Collection koji donosi 20 hitova koji niti danas nisu zaboravljeni.

Kompilacija Senna M / Senad od Bosne – The Best of Collection dostupna je u prodaji na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa po cijeni od 49 kuna, na webshopu ovdje , na digitalnim platformama te na Deezeru ovdje!

(33)

CD preporuka: Senna M