Dalibor Brun predstavlja novi singl “Svanu jutra”

Dalibor Brun, jedan od naših najpoznatijih pjevača zabavne glazbe, predstavlja novu pjesmu “Svanu jutra” s kojom će se predstaviti na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama. 

Glazbu i aranžman potpisuje Duško Rapotec Ute, a za tekst pjesme zaslužan je Lući Slivar. “Svanu jutra” prati lyric video u produkciji CroRec Videa.

Nakon prijašnjih hitova “Pijem, pijem” i “Noćas si u snove došla”, Brun nastavlja raditi na novom glazbenom materijalu i priprema studijski album.

Dalibor Brun osvojio je zabavnu glazbenu scenu 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća, a povratak u glazbeni svijet razveselio je njegovu publiku. Svoju diskografsku priču započeo je 1973. godine te je snimio preko 50 ploča u više od četiri desetljeća svoje bogate karijere.

Nastupao je na svim važnijim festivalima, a imao je i svoj TV show. Posljednji studijski album “Nema spavanja” objavljen je za Croatia Records 2004. godine, a na najveće hitove iz njegove karijere podsjeća kompilacija “The Best of Collection” objavljena 2015. godine.

(42)

Dalibor Brun predstavlja novi singl “Svanu jutra”