Saša Hindić ima novi singl “Slomile me ljubavi”

Saša Hindić, zagrebački pjevač i gitarist, predstavlja pjesmu “Slomile me ljubavi” koju su napisali braća Branko i Željko Bernardić.

Pjesma govori o nerealiziranoj ljubavi. Pojedine dionice na akustičnoj i električnoj gitari odsvirao je Igor Paspalj, jedan od naših najboljih gitarista, a aranžman i produkciju potpisuje iskusni Josip Cvitanović.

U zanimljivom spotu redatelja Filipa Trbojevića pojavljuje se i poznata tik tokerica Matea Vanjorek, pozornost je ukrao Boris Lesac koji u spotu glumi i pleše, a posebnu čar dala je plesačice koja izvodi impresivan ples na svili.

Spot je snimljen u prostoru kazališta “Luda kuća – Ludilište” u kojem Saša Hindić već duže vrijeme zabavlja posjetitelje nakon predstava svojim glazbenim repertoarom.

Saša Hindić je izvođač koji se glazbom bavi odmalena, a surađivao je s mnoštvom poznatih imena kao što su Željko Bebek, Dado Topić, Zrinko Tutić, Alka Vuica i drugima. Navodi kako je glazba za njega medij koji ima moć povezivanja s ljudima i da je upravo ona ulaz u njihove duše i srca.

(9)

Saša Hindić ima novi singl “Slomile me ljubavi”