Dječji zbor Bajka snimio prekrasnu božićnu pjesmu koju je skladala i napisala Lana Janjanin

“Prosinac” je naziv nove pjesme Dječjeg zbora Bajka, a uz nju će svaki slušatelj još ljepše utonuti u prekrasan ugođaj nadolazećeg najsretnijeg kršćanskog blagdana, Božića.

“Ukrašene darove otvaramo svi uz smijeh, božićni to je san. S radošću nam ispunjen je ovaj dan”, kaže pjesma koju je u potpunosti skladala, napisala i aranžirala cijenjena glazbenica i kantautorica Lana Janjanin, koja je odsvirala i klavir na pjesmi. Pridružili su joj se i drugi glazbenici instrumentalisti, Zvonimir Šestak na kontrabasu, Vortex Strings na gudačkim instrumentima i Janko Novoselić na bubnjevima i perkusijama. Ovaj projekt sponzoriran je od strane Ministarstva kulture i medija HR, a snimljen je kod Silvija Pasarića u SIPA Music studiju, koji je radio mix i master.

“Ovo je moja prva glazbena suradnja s djecom i zbog toga mi je posebno draga. Božić je za mene inspirativno vrijeme i izniman mi je gušt pisati božićne pjesme. Tako sam prošle godine objavila pjesmu ‘Budi svjetlost’, a nadam se da će se ova tradicija božićnih pjesama nastaviti i nakon suradnje s Dječjim zborom Bajka”, rekla je Lana Janjanin i dodala da su ovu suradnju inicirale voditeljice zbora koje su njezine stare kolegice iz glazbene škole.

Za videoprodukciju službenog lyric videa zaslužan je CroRec Video.

 

(34)

Dječji zbor Bajka snimio prekrasnu božićnu pjesmu koju je skladala i napisala Lana Janjanin