Koncert “Vanna – Live@Arena” od danas na svim digitalnim platformama

Spektakularni koncert Vanne, održan u zagrebačkoj Areni početkom svibnja, od danas se može poslušati na svim digitalnim platformama.

Pod nazivom “Vanna, 30 godina – Puna memorija”, jedna od naših najboljih pjevačica obilježila je svoju okruglu obljetnicu pred mnogobrojnom publikom koja je s oduševljenjem dočekala ovaj koncert. Nestrpljivo ga je čekala i Vanna koja je ovu večer učinila nezaboravnom za sve okupljene, i na pozornici i ispred nje. Bend sastavljen od vrsnih glazbenika, plesači plesnog kluba “Tala”, hitovi iz Vannine solo karijere, ali i iz doba E.T.-a u aranžmanima Vaninog dugogodišnjeg suradnika Gorana Kovačića, učinili su ovu večer dostojnom Vannine veličine i prigode. Uz Vannu su nastupili i njeni gosti Zsa Zsa, Ilan Kabiljo te Boytronic učinivši ovaj koncert zaista jedinstvenim.

Sve one koje su propustili ovaj koncert obradovat će činjenica da se od danas može naći na svim digitalnim platformama, a uskoro će se naći i u prodaji pod nazivom “Vanna – Live@Arena”. Dvostruki CD s ukupno trideset i tri hita te istoimenim Blu-rayom na kojem se nalazi snimka koncerta, Vannin je glazbeni vremeplov kroz njenih trideset godina, ali i poveznica sa sadašnjim vremenom u kojem ova sjajna pjevačica i autorica neumorno stvara nove hitove.

(102)

Koncert “Vanna – Live@Arena” od danas na svim digitalnim platformama