Domenica je pravi “Control Freak”

“Control Freak” naziv je novog singla i spota velalučke pjevačice Domenice.

O tome koliko kontroliramo svoj život pa čak i kad su u pitanju osjećaji upravo govori ova pjesma koju potpisuju Ivan Huljić (glazba i aranžman), Vjekoslava Huljić (stihovi) i Hrvoje Domazet (aranžman). Odlični stihovi u kojima se svi možemo pronaći i brzi ritam pjesme koji jednostavno vuče na ples, mirišu na novi hit. Koliko joj se ples uvukao pod kožu svjesna je i Domenica pa je upravo to razlog zašto i u novom videospotu pokazuje svoje plesno umijeće stečeno u televizijskom showu.

“Sudjelujući u showu ‘Ples sa zvijezdama’ shvatila sam koliko zapravo volim i uživam u plesu. Palo mi je na pamet kako bi bilo dobro kada bi za neke od svojih pjesama imala i plesne koreografije. Ideja se svidila i mojoj dragoj prijateljici i plesnoj trenerici Tini Walme koja se uhvatila tog zadatka, za početak upravo na mojoj novoj pjesmi ‘Control Freak’. Obje nas je privukao ljetni ritam pjesme, ali i tema koju obrađuje. Sam naslov na prvu već jasno sugerira moguće situacije, zaplete i rasplete u pjesmi, a spot je to sve još dodatno malo pojasnio”, objasnila je Domenica.

Plesnog partnera u spotu “Control Freak” glumi Ivan Jarnec, jedan od mentora u “Plesu sa zvijezdama”, a snimljen je u predivnom ambijentu Rancha Kurilovec u režiji Velimira Crljića i Gorana Pribičevića.

Domenicin diskografski početak obilježio je album “Ćiribu ćiriba”, objavljen 2019. godine, a medijsku prašinu podigla je najavom koncerta u zagrebačkoj Areni 2030. godine.

 

 

(24)

Domenica je pravi “Control Freak”