Željko Krušlin Kruška & Latino predstavili radiofoničnu pjesmu “Pređimo na stvar”

Iz pera kantautora Željka Krušlina Kruške proizašao je još jedan radiofonični singl simboličnog naziva “Pređimo na stvar”.

Vedra, poletna pjesma sa specifičnim autorskim potpisom nosi pregršt pozitivne energije i sjajna je najava nadolazećeg nam toplijeg vremena. Singl za koji glazbu i tekst potpisuje upravo Željko Krušlin Kruška nastao je u studiju Martina Žuneca, koji osim produkcije potpisuje i aranžman. Autor veselog spota je Igor Ilić, redatelj čije se ime veže uz posljednjih nekoliko spotova ovog sastava.

“Uživao sam u svakom segmentu stvaranja novog singla ‘Pređimo na stvar’. Kad se riječi i glazba stope u nerazdruživu cjelinu možete si kao autor dozvoliti određenu količinu zadovoljstva. U fokusu sam imao svoju najdražu ideju, a to je ljubav. Opisao sam omiljene scene vezane uz ljubavne odnose pokušavajući biti lepršav i nepretenciozan. U vremenu u kojem živimo, pokušao sam kroz pjesmu dati vedrinu i optimizam kako glazbom, tako i tekstom, a ona je ordinarna, jednostavna i ‘ne pravi se važna’. Uživajte, pjevajte i plešite na ove vedre taktove”, poručuje Željko Krušlin Kruška.

Novim singlom Željko Krušlin Kruška & Latino korak su bliže objavi dugoočekivanog studijskog albuma. Nastavak je ovo iznimno bogate karijere koja je iznjedrila bezvremenske hitove poput: “Gdje je ljubav tu si ti”, “Divno je biti nekome nešto”, “Gdje si bila cijelu noć”, “Smotala si me” i “Kad bi tvoji jastuci”. Sudeći po najavnim singlovima, novi album bit će prava glazbena poslastica.

 

(35)

Željko Krušlin Kruška & Latino predstavili radiofoničnu pjesmu “Pređimo na stvar”