“DVOJKO” najprodavaniji album drugi tjedan zaredom

Nakon što je očekivano osvojio top liste slušanosti u rekordnom roku, Vojko V je i na vrhu ljestvice najprodavanijih albuma već drugi tjedan zaredom. 

Time je album “DVOJKO” prvi diskografski naslov hip hop žanra u zadnjih sedam godina koji je spojio dva tjedna na broju jedan Top-liste prodaje.

Osim prodaje, “DVOJKO” je u proteklom periodu zauzeo i vrhove top lista najslušanijih albuma na streaming platformama, kao i pozicij na YouTube trendingu te Billboard Croatia Songs 25 chartu, a uz ranije predstavljene singlove “Moja lipa“, “Umoran“, “TT-33“, “Evo me opet” i “Saborska penzija“, album je donio još devet potpuno novih pjesama. Riječ je o njegovom drugom po redu albumu, nastavku albumske trilogije započete albumom “VOJKO” iz 2018., koji mu je donio šest nominacija i tri nagrade Porin, milijunske preglede spotova na YouTube-u i stotine koncerata diljem regije te ga formirao u vodeće regionalno hip-hop ime.

Ove godine Vojko V s novim studijskim albumom stiže u Dom sportova 11. studenog. Publika se dobro sjeća njegovog prvog nastupa u rasprodanom Domu sportova, 2018. godine, a ovom prilikom na istu pozornicu pristiže bogatiji kako za životno, tako i glazbeno iskustvo: “Drago mi je da imam ponovnu priliku nastupati u Domu sportova. Planiram napraviti duplo jači show nego prvi put, budući da sad imam više materijala za izvođenje, više iskustva kao solo izvođač i više para za vatrene mašine, lavove i plesačice”, kratko najavljuje.

 

(10)

“DVOJKO” najprodavaniji album drugi tjedan zaredom