Franka priprema koncert na otvorenoj pozornici “Lisinski Atrium”

Popularna pjevačica Franka već godinama niže glazbene uspjehe, a sada priprema koncert na otvorenoj pozornici “Lisinski Atrium”, 4. rujna 2021. godine.

Svakim izdanim singlom osvojila je vrhove top-ljestvica, poput S tobom, koji je na YouTubeu preslušan skoro 7 milijuna puta, pa do Ljubav, ništa više, Ti mi nosiš sreću, Sve dok sanjaš ili On fire, pjesme koja je doživjela ogroman uspjeh i našla svoje mjesto na brojnim kompilacijama house i dance glazbe.

Dobitnica je brojnih nagrada, a pjevanjem se bavi od malih nogu. Tijekom godina osvaja simpatije sve većeg broja publike i dvije godine za redom osvaja nagradu za najizvođenijeg ženskog izvođača.

Na otvorenoj pozornici Lisinski Atriuma izvest će mnoge publici poznate hitove koji su proteklih godina nagrađeni nagradom publike Cesarica za hit godine, pop hit godine te najslušaniji radijski hit, nagradu koju dijeli s Petrom Grašom.

Franka ne krije sreću što zagrebačkoj publici za kraj ljeta poklanja rasplesani tulum baš na otvorenoj pozornici Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog, u kojoj od početka svoje karijere želi održati koncert: „Nastup u Lisinskom mi predstavlja veliku odgovornost, ali i čast, zato već sada krećemo u pripreme kako bi sve bilo savršeno!“

Publika koja je bila na Frankinim koncertima zna da može očekivati dobru zabavu, a onima koji će prvi put doći, Franka poručuje: „Uz moje ćemo pjesme zaplesati, zagrliti se, možda i poljubiti; u svakom slučaju osjećat ćemo se dobro i uživati!“

Izvor: https://www.lisinski.hr/hr/ 

(15)

Franka priprema koncert na otvorenoj pozornici “Lisinski Atrium”