Hrvoje Šenjug & The Bypassers predstavili spot za singl “Childhood”

Hrvoje Šenjug & The Bypassers lansirali su odličan novi spot za singl “Childhood” s već ranije objavljenog albuma “The Cycle Continues”.

Ovim singlom najavljuju koncertnu promociju  albuma koja će se održati 4. listopada od 21 sat u klubu Sax!.

Glazbenu čaroliju ovog benda većinski stvara virtuoz na gitari, Hrvoje Šenjug, no ne možemo zanemariti ni nevjerojatan doprinos ostalih članova. Jura Herceg iznenađuje svojom vještinom svirajući bas gitaru i kontrabas, dok se Renato Palatinuš pridružuje na bubnjevima i vibrafonu. Ova trojica akademski obrazovanih glazbenika ne samo da izvode autorsku glazbu već je interpretiraju kroz harmoničnu kombinaciju različitih instrumenata, a svojim akademskim pozadinama pridonose bogatstvu glazbenog iskustva. Mix i mastering, ključni za konačni zvuk, povjerili su vještim rukama Marina Kereše.

Trio “Hrvoje Šenjug & The Bypassers” začet je 2022. godine s jasnim fokusom na stvaranje vlastite glazbe. Hrvoje, Jure i Renato, svaki s obiljem individualnih glazbenih iskustava, zajedno su prošli kroz Glazbenu akademiju Sveučilišta u Zagrebu. Svaki član trojca specijalizirao se u određenom glazbenom instrumentu – Hrvoje na klasičnoj gitari, Jure na kontrabasu, a Renato na udaraljkama. Njihova kolektivna glazbena avantura obuhvaća suradnje s brojnim umjetnicima i nastupe diljem svijeta.

Pozivamo vas da se pridružite njihovom glazbenom putovanju u Saxu! 4. listopada, uz besplatan ulaz. Kliknite na Facebook event kako biste se pridružili ovoj glazbenoj poslastici.

(9)

Hrvoje Šenjug & The Bypassers predstavili spot za singl “Childhood”