Ivica Pepelko slavi u Lisinskom 2. travnja

Veliki koncertni spektakl koji će se održati 2. travnja 2023. godine u KD Vatroslav Lisinski popularni će Pepelko proslaviti 55 godina svog umjetničkog rada i bogate glazbene karijere.

Popularni kantautor i pjevač izvest će brojne autorske skladbe, ovaj put pripremljene za izvedbu uz tamburicu, trubu i klarinet. Uz Ivicu, nastupit će ŽVS Kušlec, Gabrijela Hrženjak, Ella i Iva Ranogajec Inkret, Ivan Benc i Gordana Ivanjek Tušek.

Ivica Pepelko, jedan od najpoznatijih pjevača i skladatelja sjeverozapadne Hrvatske. Ivica je nedavno objavio pjesmu “Oprosti mi ti gitaro”. Glazbu i tekst Pepelko je kao i za većinu svojih pjesama napisao sam, a aranžman potpisuje Mario Plantak. Ovoga puta radi se o zabavnoj melodiji koja se nalazi na njegovom albumu “35 let s popevkom za Zagorje”.

Video spot za singl napravljen je u Zagrebu, a snimatelj i montažer bio je Boris Zeljak. Pepelkova vjerna publika već dugo čeka novi spot i ovog zagorskog velemajstora dobre popevke i šlagera.

Pepelko je nedavno predstavio i svoj album “Svatko ima tri života”, a pjesme s albuma sigurno će se moći čuti i na velikom rođendanskom koncertu u Lisinskom.

 

 

 

 

(30)

Ivica Pepelko slavi u Lisinskom 2. travnja