Izvođači Croatia Recordsa na požeškom Aurea Festu

Aurea Fest Požega, festival festivala, pod sloganom “Sedam dana, sedam noći” održava se u organizaciji Udruge Aurea Fest Požega i pod pokroviteljstvom Grada Požege od 2014. godine. Croatia Records vjerni je partner festivala, a suradnja je ovjenčana izdanjem dvostrukog CD-a s 36 novih pjesama koje će biti izvedene na dvjema večerima: Festivalu popularne glazbe (petak, 1. rujna) i Zlatne žice Slavonije (subota, 2. rujna).

Osamnaest izvođača nastupit će na svakoj festivalskoj večeri i predstaviti svoje najnovije pjesme za koje smo sigurni da će naići na oduševljenje publike. U dvjema večerima Požežani i njihovi gosti uživat će u pjesmama nekih od najvećih imena hrvatske popularne glazbe kao i onih koji stvaraju u duhu tradicionalne tamburaške. Na Festivalu popularne glazbe koji se održava u petak, 1. rujna od 20 sati, nastupit će i: Mejaši, Posegana, Kas, Crno na bijelo, Juraj Galina i Dominik Blaževac, dok će dan nakon na estivalu Zlatne žice Slavonije koji okuplja najpoznatije tamburaške sastave i soliste nastupiti, između ostalih: Dike, Slavonski Dukati, Vlado Bašić, Gospodari tambura i Marija Pavković Snaša.

Također, u subotu s početkom u 13 sati u Kazalištu će se održati press konferencija Croatia Recordsa na kojoj će biti predstavljeno dvostruko CD izdanje “Aurea Fest Požega 2017.”.

Aurea festival je kroz svoje postojanje iznjedrio mnoge hitove tamburaške i popularne glazbe i nema sumnje da će tako biti i ove godine, kao i da će se sjajna suradnja Croatia Recordsa i Aurea festivala nastaviti i u godinama koje slijede!

(228)

Izvođači Croatia Recordsa na požeškom Aurea Festu