J.R. August u Lisinskom

Zbog epidemioloških mjera, koncert koji je prvotno zakazan za 17. travnja odgođen je za 12. listopada 2021. godine.

Kupljene ulaznice vrijede i za novi datum koncerta, dok je povrat ulaznica moguć na prodajnom mjestu gdje je ulaznica kupljena isključivo u roku 60 dana od objave promjene termina, 31. ožujka 2021. godine.

Nakon nekoliko odgoda izazvanih epidemiološkim mjerama i sanacijom Dvorane od posljedica potresa, J.R. August u Lisinski dolazi 12. listopada ove godine!

J.R. August osvojio je publiku i kritiku svojim neprikosnovenim talentom, a u Lisinski dolazi u pratnji orkestra i zbora!

Glazbenik svjetskog kalibra i trostruki dobitnik nagrade Porin, na ovogodišnjem je izdanju dodjele nagrada postavio dva velika presedana: prvi puta u povijesti nagrade, Porin za album godine osvojio je najbolji novi izvođač te je albumom godine proglašen album na engleskom jeziku.

Album Dangerous Waters, na kojem se nalazi deset J.R.-ovih glazbenih majstorija, publika i kritika prihvatili su s oduševljenjem: osim na Porinu, J.R. je trijumfirao i na dodjeli nagrada Rock&Off, osvojio je nagradu Music Pub Zlatka Turkalja za album godine te se našao na vrhu većine godišnjih top lista najboljih albuma.

Nedavno objavljena kolekcija triju EP-jeva Murky Waters donosi jedanaest J.R.-ovih uspješnica, pjesme s kojima je sve započelo: The Darkroom BoogieBlack Limousine, Distort Reality, Change of Seasons i druge.

J.R. August glazbenik je spreman za svjetske pozornice, a upravo će u veličanstvenom ambijentu Lisinskog započeti njegovo novo glazbeno poglavlje – u pratnji orkestra i zbora, J.R. August uvest će vas u svoj zavodljiv svijet u kojem se njegov prepoznatljiv falset miješa s različitim glazbenim stilovima pripovijedajući fantastične priče iz šuma, planina i rijeka kojima se inspirira.

Ulaznice za koncert dostupne su na službenoj web stranici Lisinskog.

 

(19)

J.R. August u Lisinskom