Održan treći Garden live: Jurica Pađen & Aerodrom hitovima pozdravili jesen

Kalendarski prvi dan jeseni obilježen je i u vrtu CMC televizije gdje su pozornicu trećeg “Garden livea” zauzeli Jurica Pađen & Aerodrom.

Na zadovoljstvo i osmijehe na licima publike, imun nije ostao niti Jurica Pađen.

„Bilo mi je stvarno jako dobro, u početku je bilo pomalo hladno, no nakon par pjesama došli smo do radne temperature. Nakon toga smo se zalaufali i sve je išlo kako treba. Mislim da je i publika jako dobro surađivala, učestvovali su u svemu tome. Čak smo uspjeli napraviti novi video za pjesmu „Živjeti svoj san“. Mislim da je ovo bila jedna lijepa jesenska večer.“ – izjavio je Jurica Pađen netom nakon silaska s bine.

Super opuštenoj koncertnoj atmosferi, osim ambijenta, doprinijeli su hitovi koje je legendarni rocker stvarao u posljednjih četrdesetak godina. “Obična ljubavna pjesma”, “Divljakušo”, “Tvoje lice” ili “Kad misli mi vrludaju” tek su neke od vječno zelenih pjesama iz njegovog bogatog glazbenog repertoara.

S Markom Kutlićem otvorili smo ljeto, s Mijom Dimšić ga zatvorili. Jurica Pađen i Aerodrom pozdravili su jesen i zatvorili ovogodišnju “Garden live” koncertnu priču.

FOTO: Andrea Kovač

(16)

Održan treći Garden live: Jurica Pađen & Aerodrom hitovima pozdravili jesen