Jacques Houdek i Mia večeras u 19h na Interliberu

U sklopu Interlibera, najvećeg sajma knjiga u regiji, večeras će na Zagrebačkom velesajmu u paviljonu 6 zapjevati Jacques Houdek. Najljepše starogradske pjesme sa svog novog studijskog albuma “Tko je, srce, u te dirn’o?” Jacques će predstaviti brojnim posjetiteljima uz podršku tamburaškog orkestra Krunoslava Dražića. Ovaj hvalevrijedan album već je osvojio struku i publiku jer su u novim aranžmanima Krunoslava Dražića ponovo zaživjele neke od najljepših tradicionalnih i autorskih starogradskih pjesama. Jacques je uz pomoć glazbenog producenta Tihomira Ivanetića odabrao njemu dvanest najljepših pjesama čiji su ga tekstovi dirnuli, a njegova maestralna i emotivna inetrpretacija ostavlja bez daha. Večeras će neke od ovih pjesama uživo otpjevati samo posjetiteljima Interlibera.

Kao posebna Jacquesova gošća nastupit će mlada i talentirana Mia Dimšić čiji je aktualni hit “Život nije siv” već 17 tjedana na listi najemitiranijih singlova u Hrvatskoj – HR Top 40. Ovu pjesmu Mia je predstavila na ovogodišnjem Splitskom festivalu, a uz prethodne singlove “Budi mi blizu” i “Slobodna” vrlo brzo je osvojila srca publike.

Interliber je mjesto koje svakako treba posjetiti, a uz ovu glazbenu poslasticu očekuje vas uistinu poseban doživljaj. Čekamo vas u paviljonu br. 6 od 19 sati!

jacques

(138)

Jacques Houdek i Mia večeras u 19h na Interliberu