Tonči Huljić u novom spotu u ulozi psihijatra

Nakon pet rasprodanih predstava mjuzikla “Pacijenti” i više od 8.500 ljudi koji su ga pogledali, Tonči Huljić predstavlja novi singl i spot “Tko nije lud, nije normalan”.

Mjuzikl “Pacijenti” osvojio je srca gledatelja baš kao i songovi iz mjuzikla koji su ga najavili – “Srce za vodiča”, “Ima nešto u tome”, “Psihopat” i “Macho man”, a sada je naslovnu pjesmu svoje još jedne uspješnice “Tko nije lud, nije normalan” otpjevao sam Huljić zajedno sa svojim Madre Badessa bandom.

“Zašto sam ja otpjevao baš ovu od svih iz mjuzikla? Vrlo jednostavno – to je prva pjesma koja je napisana za ‘Pacijente’ i meni najdraža iz mjuzikla te sam je baš ja želio otpjevati na svoj način’, rekao je Huljić.

Pjesme u mjuziklu “Pacijenti” prilagođene su radnji i glumcima dok su pjesme u izvedbi Petra Graše, Doris Dragović i Jacquesa, grupa Psihomodo pop i Magazin u prepoznatljivom stilskom i pjevačkom izražaju izvođača, a isto je i s pjesmom “Tko nije lud, nije normalan” koja donosi zvuk karakterističan za Tončija & Madre Badessa band.

Režiju još jednog Tončijevog spota potpisuje njegov stalni suradnik Marijo Grabovac koji je Tončija ovog puta stavio u ulogu psihijatra. Producentica spota je Ana Grabovac.

Raznolikost pjesama koje su osvojile radijski eter i sjajan hrvatski mjuzikl koji se pripremao mjesecima rezultat su uloženog znanja, iskustva i briljantnosti autorske ekipe: Mira Gavrana (libreto), Tončija Huljića (glazba), Vjekoslave Huljić (tekstovi songova) te Igora Barberića (redatelja i koreografa) i sjajnog ansamlba koji predvode Hana Hegedušić i Damir Kedžo.

Mjuzikl “Pacijenti” ponovo su na repertoaru u dvorani Lisinski večeras, 9. studenog te 2. prosinca 2016. godine.

https://youtu.be/yuCNt1QycUw

(418)

Tonči Huljić u novom spotu u ulozi psihijatra