Juraj Galina i Klapa Kampanel novim singlom spajaju sjever i jug Hrvatske

Juraj Galina i Klapa Kampanel predstavljaju novi singl “Bog te posla”. 

Za ovu pop-zabavnu pjesmu glazbu i aranžman napisao je Mario Plantak, a tekst je napisala Neda Culeta. Radi se o ljubavnim stihovima pisanim na dalmatinskom narječju, pa je Galina u pomoć pozvao Klapu Kampanel koja se i te kako dobro snašla u ovoj ljubavnoj baladi.

Juraj Galina ovako opisuje prvu suradnju s Klapom Kampanel: “Ponosan sam na suradnju s odličnom Klapom Kampanel jer već duži niz godina imao sam želju snimiti za svoj ‘gušt’ jednu lijepu ljubavnu dalmatinsku pjesmu”.

Spot je snimljen u prekrasnom gradu Varaždinske Toplice, a scene su prepune prepoznatljivih slika i atmosfere Hrvatskog Zagorja. Glumica je bivša Miss turizma, Ivančica Pahor.

Tonsku produkciju pjesme radio je studio 3M (Mario Plantak) i Toneter studio (Toni Eterović), a režiju spota potpisuje Željko Petreš. Ovim stihovima Galina i Klapa Kampanel opisuju svoju novu ljubav:

“Ti si ruža koja nima trnja, mome oku najlipša na svitu
Vonjaš mi na sriću koju tražim iz dišpeta, stojeći na vitru
Bog te posla na moju adresu, kad sam tija pobići od svega
Opet me je zagrija život, s tobom želim putovat do neba”

Ovaj singl nalazi se na trećem studijskom albumu, “Pjevam za tebe, ljubavi”, kojeg je Juraj Galina nedavno predstavio publici. Album uglavnom krase ljubavne pjesme, a tekstovi su prepuni stihova koji veličaju osjećaj zaljubljenosti i iskrenosti.

(12)

Juraj Galina i Klapa Kampanel novim singlom spajaju sjever i jug Hrvatske