Pjesma “Slomi me” novi je službeni singl Tedija Grubice

Tedi Grubica objavio je novi službeni singl i lyric spot “Slomi me” s njegovog istoimenog nadolazećeg debitantskog albuma.

Moćna balada za koju je Tedi napisao glazbu nastala je u suradnji s Petrom Fabian Kapov koja je napisala emotivno nabijeni tekst te Vjekoslavom Magdalenićem čije je profesionalno i dugogodišnje iskustvo pomoglo da Tedijevu ideju realizira i pjesmi doda jednu drugu, moćnu i filmsku dimenziju.

“Pjesma je to za koju sam odlučio otići korak dalje te sam pisati glazbu. Pjesma je nastala još 2017. godine, te strpljivo čekala da ponosno zatvori ovaj nadolazeći album u koji sam uložio svo svoje slobodno vrijeme, emocije, puno rada i truda. Na albumu će se nalaziti 10 singlova te 2 bonus trake s festivala ‘Melodija Istre i Kvarnera’. Neke od pjesama s albuma nisu još objavljivane te će to biti jedno iznenađenje slušateljima. Na albumu sam surađivao s brojnim autorima s hrvatske i makedonske glazbene scene. Vrhunski tim ljudi s kojima mi je bilo zadovoljstvo raditi. Grigor Koprov, Goran Šarac, Nenad Ninčević, Robert Pilepić, Jovan Peurača, Ognen Nedelkovski, Vladimir Dojčinovski, Aleksandar Valenčić, Medea, Emir Grozdanić, Petra Fabian Kapov, Vjekoslav Magdalenić, te mnogi drugi”, objasnio je Tedi Grubica.

Tedi slovi za jednog od najperspektivnijih mladih pjevača čiji su potencijal prepoznali veliki autori pa i ne čudi što su njegove pjesme poput “Još si u krvi”, “Suvenir”, “Ne vjerujem da postojiš”, “Tebi pripadam” u duetu s Medeom vrlo brzo postale hitovi. Sve one naći će se na njegovom prvom albumu “Slomi me” koji na police stiže krajem ovog mjeseca.

(8)

Pjesma “Slomi me” novi je službeni singl Tedija Grubice