Kantautor, pjevač i gitarist Ivan Ivanković objavio studijski album “U ovaj grad”

Nakon jučerašnje objave singla Samo tebe sanjam, poznati kantautor, pjevač i gitarist Ivan Ivanković predstavlja svoje prvo studijsko izdanje na hrvatskom jeziku – U ovaj grad.

9 autorskih pjesama te bonus akustična izvedba pjesme Bijeg od sjećanja razveselit će brojne obožavatelje rock glazbe, a Ivana će dovesti korak bliže ostvarenju glazbenog sna. Pjesme U ovaj grad, Dani prolaze, Bijeg od sjećanja i Kad sklopim tvoje oči publika je sjajno prihvatila, stoga ne sumnjamo da će koncertna promocija albuma, kada to dopusti epidemiološka situacija, biti dočekana s oduševljenjem.

Ivan Ivanković već je dugi niz godina prisutan na hrvatskoj glazbenoj sceni. Iznimno sviračko umijeće omogućilo mu je angažmane na pozornicama velikih dvorana i stadiona koje je dijelio s najvećim imenima hrvatske glazbene scene. Snažni gitarski riffovi i upečatljive vokalne  dionice glavna su obilježja njegove glazbe, a iz singla u singl osiguravaju mu status jednog od najperspektivnijih predstavnika pop rock scene u Hrvatskoj.

Iznimno sam sretan zbog objave svog prvog albuma na hrvatskom jeziku, nadam se da će publika prepoznati rad, trud i uložene emocije. Ovom prilikom htio bih zahvaliti svima onima koji me podržavaju na mom glazbenom putu“, poručuje Ivan.

 

(10)

Kantautor, pjevač i gitarist Ivan Ivanković objavio studijski album “U ovaj grad”