Lana.S i Ivan Puž predstavit će se pjesmom “Živimo snove” u Vodicama

Lana.S je na pozornicu CMC festivala prvi put stala 2021. godine kada je pokazala širok spektar svog talenta.

Tada ju je na pozornici suprug Ivan Puž pratio na bubnju, a ove godine će joj se pridružiti u prvom planu kao pjevač, u izvedbi pjesme “Živimo snove” kojom će publici uliti dodatnu dozu optimizma. Glazbu za pjesmu potpisuje sama Lana.S, dok su tekst napisali Lana i Marko Gaćina, a aranžmanski oblikovali Lana.S, Ivan Puž i Marko Gaćina.

“Pjesma je iskrena, ljubavna, lepršava i vesela, a govori o ideji da bi ljudi trebali malo više živjeti u trenutku i uživati u malim stvarima, a ne konstantno žaliti za prošlosti i brinuti o budućnosti”, rekla je Lana.S.

Osim što će svojim nastupom na ovogodišnjem CMC festivalu obilježiti prvu izvedbu pjesme, u Vodicama će predstaviti i svoj album “Živimo snove”.

“U Vodicama ću predstaviti pjesmu i album, ali i predstaviti neki novi sound i kantauorske pjesme na ovako prekrasnom festivalu. Izvedba će biti opuštajuća i vesela, a za sami nastup sam i prekrojila svoju vjenčanicu”, rekla je Lana.S.

Lana.S je talentirana pjevačica, kantautorica, multiinstrumentalistica i profesorica glazbe koja zaista uživa u svom stvaralaštvu i živi glazbu punim plućima skupa sa svojim suradnikom i suprugom Ivanom Pužem. Prije dvije godine izdala je debitantski album “Avantura”.

(23)

Lana.S i Ivan Puž predstavit će se pjesmom “Živimo snove” u Vodicama