Luka Basi u rasprodanim Križankama predstavio novu pjesmu “Zasvirajte neko drugo veče” s Klapom Kampanel

Luka Basi, jedan je od najpopularnijih pjevača, a svoju popularnost potvrdio je i u rasprodanim Križankama, gdje je u petak, 17. rujna održao koncertni spektakl pred 3400 ljudi.

Iako je Luka koncert nazvao “Dalmatinska noč”, na repertoaru su bile pjesme koje nisu samo vezane za Dalmaciju, ali zato su neki od njegovih gostiju bili Dalmatinci koji uživaju popularnost i u Sloveniji, poput Marka Škugora i Klape Kampanel. Upravo je s klapom Luka Basi prvi put uživo otpjevao i novi službeni singl “Zasvirajte neko drugo veče”.

Luka je novu pjesmu objavio na svom službenom YouTube kanalu samo nekoliko dana prije koncerta, ali i to je bilo dovoljno da je publika zapamti, što su pokazali na koncertu pjevajući zajedno s Lukom i članovima klape.

“Koncert smo nazvali ‘Dalmatinska noč’ jer Slovenija obožava Dalmaciju i more. Za sebe kažem, da imam dalmatinsku dušu i slovensko srce. Koncert u Križankama je uvijek spektakl, gdje čak i bez najave gostuju moji prijatelji iz Slovenije i iz Hrvatske”, objasnio je Luka.

Lukinu dosadašnju karijeru obilježili su brojni dueti, a na ovom koncertu osim Marka Škugora i Klape Kampanel, gosti su bili: Lana Jurčević, Alya, Nuša, sastav Erosi, Matjaž Jelen, Raay, autor glazbe svih Lukin pjesama, a posebna gošća bila je i Neda Ukraden koja je s Lukom otpjevala njihov hit “Ni Dubai ni Hawai”. Oduševljena atmosferom na Križankama, Neda je nasmijala sve prisutne obrativši se Luki: “Luka, kako si sladak. Imaš li nekog strica ili ujaka za mene?”

Koncert u Križankama bit će onaj koji će zauvijek ostati u pamćenju Luki koji nije mogao suspregnuti emocije pa je pred publikom koja je s njim pjevala od prve do posljednje pjesme i zaplakao.

Foto: Neo Visuals

(44)

Luka Basi u rasprodanim Križankama predstavio novu pjesmu “Zasvirajte neko drugo veče” s Klapom Kampanel