“Mali koraci” Roka Vuškovića od danas u prodaji i na streaming platformama

“Mali koraci” debitantski je studijski album glazbenika Roka Vuškovića koji je u nekoliko godina posvećenog rada snimio deset radiofoničnih pop pjesama koje su sve dobile i svoje upečatljivo video izdanje.

Koncertna promocija albuma održat će se sljedeći utorak, 28. studenog, u zagrebačkom Ožujsko Maksi Pubu gdje će Roko, sa svojim sjajnim bendom kojeg čine talentirani glazbenici, uživo zasvirati i predstaviti pjesme s albuma koji je objavljen danas, u izdanju Croatia Recordsa i Bonton Musica, a donosi uspješnice “Tvoj je trag u meni”, “Još jednom”, duet s Betom Sudar “Ima boljih”, “Ni u snovima”, “Ne dam na nas”, “Malo kasnije”, “Nema sile te”, “Mojoj vili”, obradu hita Toše Proeskog “Pratim te” te najavni singl albuma “U srcu mom”.

Na albumu je Roko okupio eminentne suradnike koji su s njim stvarali kvalitetan glazbeni materijal – Predrag Martinjak, Miroslav Buljan, Nenad Ninčević, Antonija Šola, Jan Šinjor Cvetković i Tonći Sviličić svojim su autorskim potpisom i vrhunskom pop produkcijom doprinijeli zvukovno-tematskoj zaokruženosti albuma koji je užitak slušati, kako u originalu, tako i u live izvedbi.

Rokov autorski talent, prepoznatljivi vokal i multiinstrumentalnost (profesor je saksofona, a svira još gitaru, bas gitaru, bubnjeve te klavir) čine ga jednim od najkompletnijih domaćih glazbenika mlađe generacije čije vrijeme tek dolazi. Cilj mu je polako, na čvrstim temeljima graditi svoj glazbeni identitet pa otuda i naziv albuma “Mali koraci”.

“Ovaj album je ostvarenje sna, radio sam ga dugo i detaljno, ali prije svega sa srcem. Ponosan sam na svaku pjesmu jer znam koliko je ljubavi i truda utkano u svaku od njih. Želja mi je da publika zavoli album i da ga s mojim dečkima iz benda što više sviram uživo jer su to sve pjesme koje sjajno funkcioniraju u live izvedbi. Hvala svima koji su radili na albumu, bili mi podrška i vjetar u leđa. Hvala radijima i televizijama koji puštaju moje pjesme, bez te potpore ni stvaranje nema smisla”rekao je Roko.

Album “Mali koraci” Roka Vuškovića nabavite u svim glazbenim prodavaonicama ili na webshopu.

(13)

“Mali koraci” Roka Vuškovića od danas u prodaji i na streaming platformama