Ansambl Hajo iz Subotice objavio svoj treći samostalni album “Vrime piše priče”

Ansambl Hajo, poznati tamburaški sastav iz Subotice, snimio je svoj treći samostalni album. CD pod nazivom “Vrime piše priče” upravo je stigao u prodaju. Radi se o izdanju s deset autorskih pjesama.

Na skladbi “Kad krenu tvoji svatovi” u goste su pozvali vrsnu solisticu iz Subotice, Antoniju Dulić, a na skladbi “Ratari i ribari” uz pomoć klape More povezali su panonsku ravan i našu, dalmatinsku obalu. Za produkciju i dobar zvuk albuma pobrinula se ekipa studija “Mak” iz Gradišta pod budnim okom Branimira Jovanovca Banija.

Ansambl Hajo ovu nedjelju, 26. studenog, u Subotici slavi svoj veliki jubilej, a to je 35 godina umjetničkog stvaralaštva. Tom prigodom promovirat će i novi album “Vrime piše priče”. Hajo je orkestar koji njeguje prepoznatljiv način muziciranja na tamburama iz kraja u kojem su rođeni.

Tumbas Pero Hajo, poznati vojvođanski tamburaš po kojem su i dobili ime zasigurno bi bio zadovoljan kad bi mogao čuti kako ovi uigrani momci zvuče. Bard tamburaške glazbe, Zvonko Bogdan, često ih uzima u svoju standardnu postavu od dvadeset i jednog tamburaša. Nema sumnje da će ljubitelji prave i iskonske tamburaške pjesme uživati slušajući Ansambl Hajo iz Subotice i njihove goste.

Album “Vrime piše priče” nabavite u svim glazbenim prodavaonicama ili na webshopu.

(7)

Ansambl Hajo iz Subotice objavio svoj treći samostalni album “Vrime piše priče”