Marino Jakobić ima svoju Lučiju!

Pjesmom “Lučija” Marino Jakobić najavio je svoju samostalnu karijeru.

Dugogodišnji pjevač splitske Grupe Best odlučio se za solo karijeru u kojoj će mu pomoći Ivan Huljić, autor glazbe i teksta “Lučije”, a iako je Ivan zauzet brojnim drugim projektima, Marino ga je uspio nagovoriti da mu da šansu.

“Znao sam da je u gužvi i u biti sastali smo se kako bi mi on rekao razloge zbog kojih u ovom trenutku ne može suđrađivati sa mnom, ali eto ta kava i duži razgovor u kojem sam mu otkrio kako se ja vidim u budućnosti i što mi na duši leži je promijenio sve. Pjesma “Lučija” je prva pjesma s kojom se želim predstaviti kao solo pjevač i ona je naravno samo početak, ali rekao bih odličan početak jer će upravo na tom tragu biti i ostale pjesme”, otkrio je Marino. 

Ivan Huljić već se dokazao kao pravi hitmejker poput svog oca jer pjesma “Lučija” ima sve karakteristike hita. Za pjesmu je snimljen spot u režiji Ivana Trpimira Lozića, a Lučiju je utjelovila novinarka i voditeljica Anamarija Alebić.

“Bilo je izazovno snimati spot po najvećim valovima i vjetru, to su trenutci koje ću pamtiti cijeli život. Prevarili su me, da sam znao da ćemo snimati po takvom vremenu, ne bih pristao”, našalio se pjevač.

(31)

Marino Jakobić ima svoju Lučiju!