Nina Fakin otkrila “Prazno tijelo”

Nina Fakin, mlada pjevačica iz Pazina, objavila je novu pjesmu i spot “Prazno tijelo”.

Radi se o obradi pjesme Parnog valjka koju je napisao Husein Hasanefendić, a našla se na njihovom albumu “Preteženo sunčano?” iz 2004. godine. Pjesmom “Prazno tijelo” Nina je najavila suradnju s Marijanom Brkićem, jednim od naših najboljih gitarista i dugogodišnjim članom Parnog valjka.

“Imala sam popis pjesama koje sam htjela obraditi i ‘Prazno tijelo’ nije bila na toj listi, ali dok sam se spremala na dogovoreni sastanak s Brkom upalila sam YouTube i prva pjesma koja mi se pokazala je bila upravo ‘Prazno tijelo’ u unplugged verziji. Pomislila sam da to nije slučajno i kad sam je predložila Brku složili smo se da je upravo ona ta s kojom trebamo najaviti moj novi glazbeni put”, objasnila je Nina.

 

Nina Fakin nije novo ime na glazbenoj sceni. Glazbom se bavi od djetinjstva, a već u osnovnoj školi je jasno zacrtala svoj cilj. Suradnja s poznatim istarskim kantautorom Brunom Krajcarom iznjedrila je tri singla “Sreća do neba”, “Ljetni snovi” i “Valentinovo” u kojima je do izražaja došao njen osebujan glas.

Nakon što je pazinsku adresu zamijenila zagrebačkom, Nina je otvorila vrata mnogim suradnjama, a upornost i disciplina koje krase inače veliku zaljubljenicu u konje i Viceprvakinju u Croatia kupu itekako će joj pomoći i u osvajanju radijskog i televizijskog etera.

(12)

Nina Fakin otkrila “Prazno tijelo”