Mia osvojila nagrade za najbolju pjevačicu 2016. i najbolji spot

Sjajna Osječanka Mia Dimšić nastavlja nizati priznanja i nagrade za iznimno uspješan glazbeni rad u 2016. godini! Pjesma “Život nije siv” za koju je Mia napisala tekst i glazbu jedna je od najslušanijih i najemitiranijih pjesama u 2016. godini, a Hrvatska diskografska udruga pjevačicu je nagradila priznanjem za najbolju mladu izvođačicu u godini iza nas.

I ova godina sjajno je započela za jednu od najperspektivnijih hrvatskih pjevačica. Uz novi singl, “Sanjaj me” koji je velikom brzinom već krenuo osvajati radijski i televizijski eter, Mia je ovogodišnji laureat nagrade “Moj prvi Music pub – Pjevačica 2016.”, dok je spot za njenu pjesmu “Život nije siv” proglašen najboljim video spotom u protekloj godini. Za spot su zaslužni scenarist i redatelj Boris Sekulić i snimatelj Igor Miličić.

mia_turki5

Jedna od najpopularnijih radijskih emisija, “Music pub” voditelja Zlatka Turkalja Turkija, koja se emitira na valovima Drugog programa Hrvatskog radija, u kontinuitetu od 1992. godine nagrađuje najbolje izvođače i pjesme emitirane u hrvatskom radijskom eteru. Ovo priznanje kruna je Mijine odlične godine te će joj sasvim sigurno dati energiju za nove autorske i pjevačke uspjehe u godini pred nama.

Nagrade je Miji uručio direktor Croatia Recordsa, Želimir Babogredac, a Mia se tom prilikom zahvalila popularnom Turkiju, ali i svom producentskom i autorskom timu, kao i publici koja odlično prihvaća njenu glazbu, što je dokazano i odličnim samostalnim koncertom u dvorani Vatroslava Lisinskoga kojim je mlada pjevačica po nebrojeni put oduševila publiku!

Mia će s aktualnim singlom “Sanjaj me” nastupiti na 64. Zagrebačkom festivalu.

https://youtu.be/3NgILhmpfnA

(844)

Mia osvojila nagrade za najbolju pjevačicu 2016. i najbolji spot