Multitalentirani Ivan Kukić objavio prvijenac “Balada o jednoj ljubavi”

Kantautor i multiinstrumentalist, fenomenalni Ivan Kukić objavio je singl prvijenac kojim započinje svoju solo karijeru.

Stalni je član Vlatko Stefanovski Trija u kojem svira bas gitaru kao dio mlade ritam sekcije koja je iznimno hvaljena na njihovom posljednjem albumu “Taftalidze Shuffle”.

Ivan studira glazbenu produkciju i dizajn zvuka, a svira čak 6 instrumenata: gitaru, bubnjeve, klavir, kontrabas i narodne instrumente. Uz to i komponira, aranžira i pjeva što ga čini određenom vrstom savršenog glazbenika. Ne čudi zato da njegov talent izrazito cijeni i legendarni Vlatko Stefanovski. 

“Moj život je glazba, a glazba čini čuda. Zato ju volim i od kad znam za sebe nikad nisam razmišljao što ću biti u životu i hoću li raditi išta drugo osim glazbe. Snimanje ove pjesme bilo je jedno prelijepo druženje, svi smo zadovoljni i vjerujem da će publika to prepoznati”, rekao je jedinstveni glazbenik koji za proljeće 2023. priprema i svoj album.

Glazbu za “Baladu o jednoj ljubavi” napisao je Ivan, tekst je napisao Stefan Ilić, a zajedničkim snagama su se pobrinuli za aranžman koji nosi pjesmu. Za sjajan spot u kojem je Kukić glavni lik zaslužni su Gjorgi Vacev i Georgi Koncaliev, a u njemu uz Kukića glume Elena Doneva i Ljubomir Mitrovski.

Iako je jako mlad, ovaj zaljubljenik u glazbu već je svirao diljem naših prostora i na više međunarodnih natjecanja, uključujući turneju po Francuskoj, a zato ga vrijedi poslušati. Očekivanja od Ivana su velika, ali nema sumnje da će ih svojim marljivim radom i generacijskim talentom ostvariti.

 

(310)

Multitalentirani Ivan Kukić objavio prvijenac “Balada o jednoj ljubavi”