Objavljena i CD verzija dvostruke kompilacije “Vrijeme ljubavi” s hitovima koji su obilježili karijeru Parnog valjka

“Vrijeme ljubavi”, kompilacija nazvana po pjesmi grupe Parni valjak, a na kojoj se nalaze i brojne druge pjesme koje su obilježile karijeru ove grupe, ranije ove godine objavljena je na dvostrukom vinilu.

Croatia Records predstavlja “Vrijeme ljubavi” i na dvostrukom CD-u koji se sastoji od 20 pjesama Parnog valjka, najvećim dijelom iz faze kada su surađivali s tadašnjim Jugotonom pa sve do danas i dugogodišnje suradnje s Croatia Recordsom.

Autori i urednici kompilacije su direktor Croatia Recordsa, Želimir Babogredac, te radijski voditelj i urednik emisije Music Pub Drugog programa Hrvatskoga radija, Zlatko Turkalj Turki.
“Jedno od najvećih priznanja svakom glazbenom kritičaru i novinaru je poziv i priliku za izbor pjesama za završnu vinilu kompilaciju jedne od najznačajnijih hrvatskih pop-rock grupa svih vremena. Za mene je ovo bio posebno važan zadatak jer je riječ o grupi čije sam pjesme još kao klinac uz gitaru pjevao na tulumima. Imao sam privilegiju posljednjih 35 godina premijerno predstavljati njihove pjesme i albume u radijskim emisijama, kao reporter i komentator javljati se s njihovih proba, snimanja pjesama i koncerata. Parni valjak je uvijek svirački, a onda i Akijevom interpretacijom bio jedan od koncertno najatraktivnijih i najboljih hrvatskih bendova. Osim toga, Husove pjesme koje vole generacije i koje nemaju rok trajanja većim su dijelom prava glazbena poezija. Upravo ta simbioza glazbene virtuoznosti članova benda, Akijeva vokalna osobnost i Husov prepoznatljiv rukopis gospodinu Babogredcu i meni bile su glavne smjernice u izboru pjesama za album ‘Vrijeme ljubavi'”, ističe Turki.

Na kompilaciji možemo pronaći hitove kao što su “Godine prolaze”, “Kada me dotakne” ,”Nakon svih godina”, “Jesen u meni”, “Malena”, “Sve još miriše na nju”, “Dođi”, “Molitva”, “Opet se smijem”, “Zastave” i druge, uključujući hit singl “Ponovo” objavljen nekoliko dana nakon što nas je napustio pjevač Parnog valjka, Aki Rahimovski.

Dvostruki CD “Vrijeme ljubavi” namijenjen je ljubiteljima ovog modernijeg glazbenog formata, a možete ga kupiti na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa i na webshopu.

(12)

Objavljena i CD verzija dvostruke kompilacije “Vrijeme ljubavi” s hitovima koji su obilježili karijeru Parnog valjka