Senzacionalnim izvedbama Mia Negovetić i Marco Cuccurin odnijeli pobjedu u showu Zvijezde pjevaju

Pjevačka senzacija Mia Negovetić i influencer Marco Cuccurin trima su sjajnim izvedbama osigurali pobjedu u televizijskom showu Zvijezde pjevaju.

Njihove interpretacije pjesama “Odlazim” Arsena Dedića, “Ljubav nema kraj” Mije Negovetić i Edija te “Beggin'” talijanske rock grupe Måneskin osvojile su stručni ocenjivački žiri, ali i publiku ispred malih ekrana. Mladi pjevački par rastao je iz emisije u emisiju, a svojom iskrenošću i sjajnim vokalnim izvedbama prometnuli su se u miljenike ovog popularnog televizijskog showa. Iako se poznaju još od Zvjezdica, njihov odnos prerastao je u prijateljstvo koje će, kako sami kažu, trajati do kraja života.

“Marco je zaista bio učenik za poželjeti. Radišan je, predan zadatku i stvarno daje sve od sebe da taj zadatk ispuni, bez obzira koliko težak bio. Za nas je ova pobjeda vjetar u leđa i sjajna priprema za sve što slijedi. Ponovno smo dobili potvrdu kako se snovi trebaju slijediti, a uz dovoljno volje i truda oni mogu postati stvarnost”, rekla je Mia Negovetić.

“Mogao bih potrošiti zaista puno riječi, a opet ne bih uspio opisati koliko je ovo iskustvo bilo lijepo. Reći ću samo da je bilo nevjerojatno, čarobno, i da smo Mia i ja ostvarili kemiju kakva se rijetko kada doživi. Energija je postojala od samog početka, a iz tjedna u tjedan Mia i ja smo osjećali sve veću povezanost. Ovu pobjedu posvetio bih prvenstveno svojoj majci, a onda i svima onima koji se usude biti hrabri i svoji. Dva mjeseca showa su iza nas, ali naše prijateljstvo nikada neće završiti.”, zaključio je Marco Cuccurin.

Nakon iznimno uspješne diskografske godine, ali i pobjede u showu Zvijezde pjevaju, Mia Negovetić potvrdila je status jedne od najboljih hrvatskih pjevačica. Dokazane kvalitete vrsne vokalistice, producentice i kantautorice iz godine u godinu su sve izraženije, a za mladu riječku kantautoricu pravi su vjetar u leđa.

Foto: Dario Njavro / HRT

(203)

Senzacionalnim izvedbama Mia Negovetić i Marco Cuccurin odnijeli pobjedu u showu Zvijezde pjevaju