Petko Kantardžijev Mlinac (Piano Man) predstavlja album “Pet zvjezdica”

Novi album Petka Kantardžijeva Mlinca “Pet zvjezdica” od danas je u prodaji.

Ovim albumom završava svoju klavirsku trilogiju. Radi se o njegovim obradama pop i rock standarda od 40-ih do 80-ih godina prošlog stoljeća. Na albumu se nalazi petnaest skladbi, a više od polovice (njih osam) su medleyi u koje je Mlinac uvrstio po nekoliko obrađenih skladbi.

Petko Kantardžijev Mlinac veliki je dio svoje glazbene karijere proveo svirajući po cijelome svijetu u poznatim hotelima s pet zvjezdica. Često je svirao za najpoznatije svjetske lidere zadivljući ih svojom perfektnom izvedbom. Na ovom bogatom izdanju nalaze se skladbe koje je najčešće svirao na terasama i vrtovima tih grandioznih zdanja.

Svojim sviranjem klavira oplemenio je antologijske skladbe Eltona Johna, Paula Anke, Elvisa Presleya, Johna Lenona, Paula McCartneya i mnogih drugih. Ovaj album vraća u vremena koja su obilježila svjetsku glazbenu scenu tih godina, a Petko Kantardžijev Mlinac svojim obradama dokazuje da je pronašao put kako da publiku barem na trenutak svojim glazbenim vremeplovom vrati u prošlost da uživaju u ljepotama tih nezaboravnih melodija.

(9)

Petko Kantardžijev Mlinac (Piano Man) predstavlja album “Pet zvjezdica”