Pjesma, priča i snovi na pozornici Dore – Stefany predstavlja “Sretnih dana dat’ će Bog”

Stefany je debitantica koja će zasjati na ovogodišnjoj Dori s pjesmom “Sretnih dana dat’ će Bog” te donijeti osvježavajuću dozu optimizma i vjere u bolju budućnost.

Njezina pjesma pritom je i životna priča ispunjena nadom, vjerom u dobro, prijateljstvom i ljubavlju koja uvijek pobjeđuje.

“Tema je univerzalna i vjerujem da će svatko tko posluša prepoznati poruku optimizma potrebnu svakog dana. Svi smo svakodnevno suočeni s brojnim izazovima, privatnim i poslovnim preprekama koje na prvu izgledaju nerješivima, a vrijeme u kojem živimo je izazovno i puno promjena. Zato nam vjera u dobro i sreću ostaje kao najvažnija poruka”, rekla je Stefany.  

Tekst “Sretnih dana dat’ će Bog” potpisuje Nenad Ninčević, dok je glazbu i aranžman napravio Branimir Mihaljević. Sudjelovanje na Dori ostvarenje je dugogodišnjeg sna Stefany, a njezina pjesma u potpunosti odražava njezinu nježnu i iskrenu, ali i moćnu glazbenu osobnost s izvrsnim timom iza sebe.

“Moram priznati da sam oduvijek sanjala kako ću jednog dana s ponosom stati na pozornicu Dore, zapjevati veliku pjesmu i predstaviti se u najboljem svjetlu te napraviti sve da zapjevam i na pozornici Eurosonga. Moji snovi polako se ostvaruju i neizmjerno sam sretna zbog svega što me čeka na putu do samog nastupa na Dori 2024. Pozivam vas  da poslušate ‘Sretnih dana dat’ će Bog’, da glasate za mene, i jedva čekam da se vidimo na Dori”, izjavila je mlada glazbenica. 

Stefany je svoju ljubav prema glazbi njegovala od malih nogu te se prvi put predstavila javnosti kao natjecateljica u glazbenom showu “The Voice”, gdje je stigla do četvrtfinala. Nakon toga, posvetila se školovanju te danas uspješno gradi svoje mjesto u svijetu glazbe, osvajajući nagrade i priznanja poput nagrade II. programa Hrvatskog radija “Music Pub”.

Sve više vremena posvećuje koncertnim aktivnostima i skladanju pjesama, osvajajući srca publike. Prošle godine na Splitskom festivalu predstavila je i svoju pjesmu autora Matije Cveka Dominika Žagmeštera pod nazivom “Napamet”, što je još dodatno privuklo pozornost javnosti.

Foto: Robert Gašpert

(12)

Pjesma, priča i snovi na pozornici Dore – Stefany predstavlja “Sretnih dana dat’ će Bog”