Nakon velikog uspjeha s pjesmom “Onaj dan” koja se punih 36 tjedana zadržala na nacionalnoj listi Top40, Antonela Doko predstavlja novi singl “Ta ljubav” autorica Ines Prajo i Arijane Kunštek. Pjesma “Ta ljubav” svjetsku je premijeru imala na Baltic Song Contestu u srpnju u švedskom gradu Karlshamnu gdje je Antonela kao predstavnica Hrvatske osvojila odlično 3. mjesto! Izvanredna 17-ogodišnja Riječanka radijskim je koncertom i izvedbom novog singla obilježila i jučerašnju emisiju Music Pub Zlatka Turkalja na 2. programu Hrvatskog radija.

Antonela je za svoj odličan prethodni hit singl “Onaj dan”, koji je objavljen uoči ovogodišnjeg Zagrebačkog festivala, osvojila nagradu “Hit mjeseca” ožujka te prva mjesta ljestvica Hrvatskog radija, CMC televizije i mnogih radio postaja u Hrvatskoj. Kao nagradu za veliki uspjeh, Antonela je ovog ljeta sudjelovala na međunarodnom festivalu u Švedskoj gdje je, kao najmlađa od 10 sudionika, oduševila Europu i osvojila treću nagradu uz obrazloženje žirija da je “njezina energija na pozornici zadivljujuća, njezin glas nevjerojatan, a komunikacija s publikom očaravajuća, iako ima samo 17 godina!”.

Antonela je 2014. godine obradila pjesmu “Voli me” Prljavog kazališta u duetu s Dinom Antonićem, a s pjesmom “Ludi ti” osvojila je prestižnu nagradu “Moj prvi Music Pub” koju 24 godina u kontinuitetu mladim pjevačima dodjeljuje glazbeni urednik i voditelj Zlatko Turkalj na Hrvatskom radiju.

(2249)

Powerplay 14.9. Antonela Doko – Ta ljubav