Powerplay 16.6. Judette – Vjerujem

Judette, peteročlani alternativni pop rock sastav iz Zagreba, nakon kraće pauze objavljuje novi singl i spot “Vjerujem” koji će zasigurno oduševiti sve ljubitelje ovog zvuka. U spotu su na simboličan način prikazane promjene odnosa između ljudi.

Grupu čine Danijel Plasajec na bubnjevima, Vilim Strejček na basu, Karlo Haltrich i Goran Posilović za gitarama te Lea Lucija Radolfi kao glavni vokal i teskstopisac. Bend se oformio 2011. godine, a prepoznatljiv zvuk izgradili su na energičnim rifovima i naglim prijelazima između laganih i žestokih dijelova u pjesmi okrunjenim senzualno hrapavim Leinim vokalom.

Prvi singl “Voli me” postigao je veliki uspjeh na TV i radio postajama te pobjeđuje kao singl 2013. godine na Ceneru Radija 101, a spot za singl biva nominiran 2014.godine na Split Spot festivalu.

Uslijedili su singlovi “Neki drugi gradovi” i “Rio” koji osvaja nagradu HDS-a za najbolju autorsku pjesmu u finalu RockOff natjecanja 2015 godine. Judette trenutno intenzivno radi na snimanju prvog albuma.

Spot za pjesmu snimljen je pod redateljskom palicom Tina Majnarića.

(1648)

Kategorija: Powerplay