Powerplay 19.9. Diktatori – Ako padnem

Splitski peteročlani pop/rock bend Diktatori, ovog ljeta predstavio je singl “Ako padnem” autorskog dvojca Darka Bakića i Igora Ivanovića. “Prezadovoljni smo novom pjesmom koja je veliki korak naprijed za nas u autorskom smislu. Uspjeli smo okupiti odlične suradnike i dobiti moderan pop/rock zvuk kojem smo uvijek težili“, objasnio je frontmen benda Marko Jelavić.

Hvaljeni redatelj Žare Batinović snimio je spot za ovu pjesmu.
U spotu glumi bend Diktatori, Petra Karamatić Kruczynski, Tajana Čeko, Bruna Miličić, Ana Miletić i Petra Ana Čubelić. Spot je u petak premijerno emitiran na CMC televiziji te na portalu 24sata.hr

Bend je osnovan 2004. godine u Splitu, a od 2007. godine započinju suradnju s Marijanom Banom, legendarnim kantautorom i frontmenom Daleke obale. Do danas su Ban i Diktatori održali koncerte u brojnim klubovima i dvoranama, te trgovima i stadionima. Uz nastavak stalne koncertne aktivnosti s Banom, Diktatori povremeno surađuju i s drugim popularnim pjevačima kao što su Neno Belan, Alen Islamović, Bobo Knežević, Mladen Vojičić Tifa i drugi. Članovi benda Diktatori su Marko Jelavić (vokal), Tihomir Vlahović (gitara), Luka Tičinović (bas gitara), Marin Kalajžić (bubnjevi) i Tibor Bošković (klavijature).

(1464)

Kategorija: Powerplay