Powerplay 21.4. Opća Opasnost – Kriva si

Županjska Opća Opasnost, jedan od najpopularnijih bendova u Hrvatskoj ne staje nizati hitove, čuvajući pravi rock zvuk na hrvatskoj sceni.

Njihov novi singl, „Kriva si”, pjesma je koja objedinjuje punokrvni rock zvuk i radiofoničnu melodiju sa sjajnim tekstom, a punokrvan je i video spot koji prati pjesmu, u režiji Marka Zeljkovića Zelje; odlična kombinacija prekrasne glavne glumice, vrhunske režije i zanimljivog zapleta u maniri najboljih akcijskih filmova, navest će sve da ne odvoje pogled od ekrana.

Video priča za novi singl svojevrstan je nastavak spota za njihovu pjesmu “Gubim tlo pod nogama” koja je pokorila radijski i televizijski eter. Zanimljiva priča o zgodnoj doktorici dobila je svoj nastavak u kojem se prikazuje i tamna strana lijepe doktorice. Momci iz Opće i ovoga su puta glavne glumačke zadatke prepustili mladoj Sanji Azenić, kojoj se pridružio Marin Horvat (inače član Fan cluba Opće Opasnosti) koji utjelovljuju ljubavni par vrlo burne romanse čiji se epilog odvija na sudu. Sanja fenomenalno glumi femme fatale sklonu krađi i prevarama čije ponašanje mnoge muškarce dovede u nepriliku pa ju oni odluče tužiti sudu. Svoju su ulogu u spotu našli i sudac, autostoper, biker, trgovac, policajci, porota i mnogi drugi tako da je snimanje proteklo u zabavnom raspoloženju.

Za osvjetljenje se pobrinuo Ivan Pešorda, a za šminku Lidija Ferenc i Gabrijela Babić. Opća opasnost zahvaljuje Gradskom amaterskom kazalištu Županja, Moto klubu Županja, PU Vukovarsko Srijemskoj, Policijskoj postaji Županja, Domu zdravlja Županja, Županijskom sudu u Vukovaru, Grand autu Osijek, restoranu Aquarius iz Bošnjaka te trgovini Bošković koji su pomogli u realizaciji ovog zaista zahtjevnog spota. Za tekst i glazbu nove pjesme pobrinuo se kreativni motor sastava, jedan od najplodnijih hrvatskih autora, Mario Vestić, koji je napisao i neke od najvećih hitova Opće Opasnosti, poput „Pobjeg’o sam”, „Tvoje ime čuvam” ili „Jednom kad noć”.

(3076)

Kategorija: Powerplay