Powerplay 30.3. Diktatori – Mala

Splitski peteročlani pop/rock bend Diktatori, nakon pjesama “Zašto si me ostavila” s kojom su se predstavili na Zagrebačkom festivalu i singla “Ako padnem” s kojim su započeli suradnju s diskografskom kućom Croatia Records, predstavljaju treći singl “Mala“.

Glazbu potpisuje Darko Bakić, tekst Tihana Buklijaš Bakić, aranžman Marko Matijević Sekul i Darko Bakić, a produkciju Marko Matijević. Spot potpisuju Karlo Ljubica i Siniša Jakelić (Moruzgwa Productions).

Pjesma je premijerno emitirana na valovima Jadranskog radija, a spot na CMC televiziji i portalu Vecernji.hr

Bend kojeg čine Marko Jelavić (vokal), Tibor Bošković (klavijature), Marin Kalajžić (bubnjevi), Luka Tičinović (bas gitara) i Tiho Vlahović (solo gitara). Početkom 2007. godine započinju suradnju s Marijanom Banom, legendarnim kantautorom i frontmenom Daleke obale. Do danas su Ban i Diktatori održali koncerte u brojnim klubovima i dvoranama, trgovima i stadionima. Uz nastavak stalne koncertne aktivnosti s Banom, Diktatori povremeno surađuju i s drugim popularnim pjevačima kao što su Neno Belan, Alen Islamović, Bobo Knežević, Mladen Vojičić Tifa i drugi. Od 2015. godine krenuli su s autorskim singlovima.

(1688)

Kategorija: Powerplay