Powerplay 6.4. Judette feat. John (M.O.R.T.) – U mrak

Alternativni pop rock bend Judette koji je oduševio publiku i kritiku albumom prvijencom “27” nastavlja s objavljivanjem singlova s istoga.

U novom singlu “U mrak” bend Judette je ugostio Johna iz također sjajnog benda M.O.R.T., a vokalni duet Lee i Johna će zasigurno biti jedan od najboljih ove godine. Zagrebački glazbenik i producent Mark Mrakovčić napisao je glazbu i aranžman pjesme, a tekst supotpisuje s pjevačicom Leom.

Za singl je snimljen i spot za čiju je režiju zaslužna sama Lea Radolfi, kameru potpisuje Toni Mijač, a montažu njih dvoje. “Spot se snimao u Dugopolju u kojem smo se “smrznuli”. Auto iz kojeg se snimalo je “riknuo” tri puta i na snimanju nam ništa nije išlo na ruku. Na kraju smo čak snimanje završili kod splitskog zatvora. Ali na kraju smo jako zadovoljni sa spotom i nadam se da smo uhvatili atmosferu pjesme”, prokomentirala je Lea.

Na albumu “27” većinu tekstova napisala je Lea Lucija Radolfi, dok glazbu i aranžmane supotpisuju svi članovi benda. Album krasi i obrada pjesme “Bez tebe” zagrebačkog punk benda Mikrofonija, za koju je glazbu i stihove napisao prerano preminuli Antun Krajinović Tuna, legenda domaće underground scene. Kao gosti na albumu pojavljuju se John (M.O.R.T.) i Damjan Spajić (Kinoklub, Declaration). Glazbeni materijal je snimljen u Chicken Sound Studiu pod producentskom palicom Vedrana Kovačića Belog i Marka Mrakovčića, a za sjajan master pobrinuo se Goran Martinac. Likovno oblikovanje albuma članovi benda povjerili su Borni Obranoviću koji je sjajnim dizajnom odlično odrazio sadržaj albuma.

(1059)

Kategorija: Powerplay